"ΞΑΝΑΖΟΥΜΑΡΟΥΜΕ" ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ "ΤΟΥΡΟΥΤΟΥΤΟΥ" ΚΑΙ "ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΠΙΠΕΣ"KAI ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ:

1.  Ότι ποτέ δεν είπαμε πως στο videaki είναι ο kolegkas, γιατί τόσος πανικός? Τόσος πόνος(!!!) Κρίμα, έδειχνε πως αντέχει κιόλας το σκληρό αγόρι, κατέφυγαν ακόμη και στην ρουφιανιά οι αρχιρουφιάνοι... Ποιοι. αυτοί που μόλις ζορίζονται καταφεύγουν σε αθέμιτα μέσα?
Αυτοί που έχουν ισοπεδώσει τα πάντα(!!!)
Αυτοί που δεν σέβονται ούτε την δουλειά ούτε την οικογένεια του αλλουνού προκειμένου να ικανοποιήσουν το καπρίτσιο τους οι ξευτήλες? Για ποιους μιλάμε(shit) Τολμούν και μιλούν οι άχρηστοι.
2. Δεδομένο ότι υπάρχουν πολλοί χρήστες στο pal που νοιώθουν θιγμένοι από την συμπεριφορά του συμπαθούς κατά τα άλλα
κλόουν του pal, ακόμη είναι γεγονός ότι το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις δικές τους απαιτήσεις, αντιλήψεις, δοξασίες και είναι σίγουρο  πως αυτό αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα τους. Εμείς δεν ανεβάσαμε τίποτα στο Internet, αυτό ήταν έργο καθαρά δικό τους, αν λάβουμε μάλιστα υπόψη τη στιχομυθία μεταξύ των δυο "pornostar". Να συζητήσουμε για το αυτονόητο? εδώ ξεκάθαρο είναι ότι ανοικτά, ωμά, και ξεδιάντροπα προκλητικά παίρνουν το ρόλο δασκάλου και παραδίδουν μαθήματα για "τέλειες πίπες", "του του του του ρου του του". Διοχετεύουν βέβαια όλη τη γνώση και εμπειρία τους αφειδώς στον κόσμο και τους το αναγνωρίζουμε αυτό, ως μια πολύ καλή και φιλότιμη προσπάθεια, τέτοια να γίνονται...
3. Το συμβάν που κατ’ άλλους θεωρείται πόλεμος δεν προκύπτει έτσι για εμάς. Εμείς θεωρούμε πως πρόκειται για ένα εντελώς συγκυριακό ζήτημα και τι ακριβώς εννοούμε με αυτό, έπεσε στα χέρια μας ένα video κι εμείς δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από αυτό που θα έκανε ο οποιοσδήποτε εντός του pal. Αλλά φανταστείτε αν είχε πέσει κάτι ανάλογο στα χέρια τους πως θα είχαν λειτουργήσει, αυτοί που σήμερα εμφανίζονται ως οι τιμητές και διώκτες μας, έλεος γιατί τόση υποκρισία? Σκεφτείτε ακόμη σε πόσους ανθρώπους έχει χώσει την μούρη του και προσπάθησε με χίλιους δυο τρόπους να δημιουργήσει πρόβλημα και όλα τα θυσίαζε στον βωμό της τάχα μου δήθεν πλάκας. Ξεχνάτε πόσους έχει παρενοχλήσει εκτός pal? Από την άλλη παρατηρούμε πως υπάρχουν "άνθρωποι" που στο παρελθόν ο πορνοστάρ έχει καννιβαλίσει σε βάρος τους. Είναι απορίας άξιο πως σήμερα αποβαίνουν ως υποστηρικτές του(!!!) Λυπηρότατο αυτό που προκύπτει δηλαδή ο δεσμός φιλίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των θυμάτων του kolegkas και του ίδιου του βιαστή, κλασική περίπτωση του συνδρόμου της Στοκχόλμης και εκεί έγινε αυτό προκειμένου τα θύματα του κακοποιού να αντέξουν την ωμή βία, εδώ όμως γιατί τόσος μαζοχισμός? τι είναι αυτό που τους φοβίζει?ντροπή(!!!)
4.Το γεγονός ότι δόθηκαν εντάσεις αυτό είναι ανάλογο της δράσης του εν λόγω kolegkas και η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον ίδιο, ελάτε λοιπόν επιτέλους σε ραντεβού με τον εαυτό σας κι αποφασίστε τι από όλα ισχύει.
5.Γεγονός είναι επίσης πως ο Γιωργάκης μας έγινε πολύ διάσημος. Εμείς του ευχόμαστε και εις ανώτερα, άντε και στο holiwood να τον καμαρώσουν οι δικοί του.ως πετυχημένο πορνοστάρ, αλλά υπάρχουν κι οι σειρήνες.
Σχολιάστε...

2 σχόλια:

  1. DWSE PISO TA DANIKA RE KSEFTILA ZIM KWTA13 Νοεμβρίου 2012 στις 2:20 π.μ.

    ZIMAKO POLY LYPAME ALLA PREPEI NA PERIGRAPSW TI SOU EXEI SYMBEI. TO PNEUMA SOY EXEI AUTOKTONISEI KAI EMINE TWRA TO KORMI SOY AKYBERNITO.
    OI KINISEIS SOY EINAI ASINDONISTES KAI MEXRI TWRA DISTYXWS DEN EXEI BRETHEI TO ANDIDOTO THS PNEUMATIKHS AUTOKTONIAS.DWSE PISO TA DANIKA RE STON TYPO POY SE KSEFWNIZEI ERXW APO TO PARATHYRO RHN SOY SPASEI TA TTZAMIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή