Ο σαπιοδόντης μπουκαλάτος τρίπουστας με το κουτζαμάνικο η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο εξάπουστας ζαρομoύρης των Σερρών, η πρεζογκόμενα το ψωρογύναιο, με το λοιπό σκυλολόι της οικογένειας των paltokanivallwn έκαναν το room-αχούρι για να μας συκοφαντούν και για να μας βρίζουν, έλεος(!!!) Αυθαίρετα. από μακριά μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει. όποιος έχει κάτι να μας χρεώσει από μακριά το κάνει με άνεση και ευκολία… Από κοντά όμως τι γίνεται? Άλλα λόγια ν΄αγαπιώμαστε(!!!)

-Αίσχος και ντροπή μαζί βρωμιάρηδες όλοι ξεπλήματα της κοινωνίας. Στο room του σαπιοδόντη ανώνυμου αλκοολικού γίνονται τέρατα και σημεία. Τα φίδια, οι κάμπιες και όλα τα παράσιτα εμφανίζονται την άνοιξη. Σωτήρη ξαναεμφανίστηκε η δηλητηριώδης
κάμπια, καιρός για ψέκασμα. Η ανίκανη ως  μάνα που της πήραν το παιδί λόγω ανήθικου και άτακτου βίου ως και ροπής στη χρήση ναρκωτικών, άρχισε να ξαναρετάρει. Έλα να μας πεις για τα νεότερα νέα. 
-Αξιο αναφοράς είναι, με εισήγηση του πολεμισταρά του ζαροπροσωπου να σβήσουν από το pal τους pixolyx. luckymasda. τον ΣΚΟΡΠΙΟ58.και την 0LINA. Ο σκατοοικογενειάρχης που ψάχνετε με ένα πρεζόνι, κάνει και τακτικές αγώνα. άραγε η γυναίκα σου τα ξέρει αυτά, η χρειάζεται να την ενημερώσουμε ατιμούλη? 
-Μπουκαλάτε, ανώνυμε αλκοολικέ πρώην bro σύρε και κάνε κανένα φράγκο δουλειά γιατί η γειτονιά θα σε ταΐζει, οι καιροί είναι  δύσκολοι, ξεκόλλα ξεκωλιάρη κι άσε το τρικυκλάδικο δεν σου δίνει να φας. Έτσι και κοπεί η αιμοδοσία της μάνας σου για τον οποιοδήποτε λόγο θα σε κλαίνε οι ρέγγες.
-Οι διπλοπροσωπίες τέλος, τα κεφάλια μέσα. Το διάλειμμα τελείωσε, τους ζυγούς λύσατε.

Σχολιάστε...

10 σχόλια:

  1. H MITRIA TRELATHIKE H ORES TIS INE METRIMENES TO DOMATIO 8A KLISI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kologere sto plistario sou tha psofisis me to mavrismeno tavani kolobatse den exis vgi 10 xronia ejo na paris aera 3 epi 9 plakakia den mporis na kounithis na pas toualeta na katourisis ke tha pis gia emas skata sta mutra sou ke pane na mazepsis ton gio su apo ta pagkakia pu 8a mas pis emas prezonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tara ta mathame ola putanospermaaaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xaxaxa koproskyla pou tha milhsete eseis gia ton tarax. Mh ton skalizete na mh sas th leei... oso tou th lete sto trikykladiko toso tha sas th leei... h mhpws ayta pou leei einai psemmata?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TARAX TI KAKO EPATHES TI KSEFTILA SE EXOUN KANEI PO PO AXXAXAXAXA KALA GELA OLO TO PAL MAZI SOU XAXAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TARAXOPOIOS MHN MASAS STATHERH AKSIA EISAI REEEEEEEEEE!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. taraxopoie straponakia poustraki stise kolo se gamaei h nikole.min krivese allo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. me enamish podi eisai Tarax kai mialo den ebales.

    ΑπάντησηΔιαγραφή