Η ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ «Η ΕΛ.ΑΣ.» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΧΑΛΙ… Τσίπα δεν υπάρχει? Χάθηκε εντελώς το φιλότιμο? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ? ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΤΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΦΟΥΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥ ΠΑΛΑΜΑΚΙΣΤΗ Η ΜΗΠΩΣ ΛΕΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ(!) Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΟΣΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ? ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ… Η ΠΑΛΙΝΩΣΤΗΣΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ «ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ» ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ
-Είναι απαράδεκτο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. να ενεργούν με τόσο απροκάλυπτο τρόπο υπέρ ενός πρώην υπουργού, πρώην βουλευτή, στελέχους του ΠΑΣΟΚ, τον Κίμωνα Κουλούρη, ο οποίος αντέδρασε ως «χούλιγκαν», συμπεριφέρθηκε ως κοινός κακοποιός, παραβιάζοντας τους βασικότερους κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς.
-Ο διαβόητος σφουγκοκολάριος δεν ελέγχεται μόνο διότι παραβίασε τους κόκκινους σηματοδότες θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τρίτων, ούτε γιατί το δίπλωμα του είχε λήξει και δεν είχε «θυμηθεί» να το αναθεωρήσει. Τα παραπάνω είναι πταίσματα μπροστά στο εγχείρημά του να διαφύγει του ελέγχου της αστυνομίας και να τραυματίσει έναν αστυνομικό, ο οποίος επεχείρησε να τον ελέγξει.
-Σε μία κοινωνία, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις «λιανίζουν στο ξύλο» τον κάθε διαδηλωτή, που στο κάτω-κάτω, διαμαρτύρεται για υπαρκτά προβλήματα, ο κ. Κουλούρης να βρίσκεται στο απυρόβλητο, διότι υπήρξε υφυπουργός σε κάποια κυβέρνηση, βουλευτής σε κάποιο κόμμα εξουσίας και «συγκεντρωσιάρχης» στο πλευρό κάποιου κομματικού αρχηγού.
-Είναι ντροπή και αίσχος να προστατεύονται από τους νόμους και τους κώδικες κοινωνικής συμπεριφοράς οι «Κουλούρηδες» την ώρα που καταστέλλονται κοινωνικά κινήματα, συγκεντρώσεις πολιτών και πολιτικές συμπεριφορές οι οποίες θεωρούνται από τους ταγούς της πολιτικής μας ζωής ως αντικοινωνικές.
-Στην περίπτωση ΚΟΥΛΟΥΡΗ αντί να εφαρμοστούν τα απλά και αυτονόητα έτυχε της πλήρους προστασίας του υπουργού Δημόσιας Τάξης, διαχρονικού συντρόφου του στο κονκλάβιο του ΠΑΣΟΚ καθώς και των αστυνομικών διοικητών οι οποίοι προτίμησαν να καλύψουν τον πρώην υφυπουργό, παρά να στηρίξουν έναν νεαρό αστυνομικό που είχε εντολή να εκτελέσει το καθήκον του. Θα γίνουμε ποτέ άνθρωποί? Θα στρώσουμε ποτέ χαρακτήρα? Σε ποιόν αιώνα ζούμε? Τι είναι αυτό που αποκομίζει ο συνάδελφος? Πως σκέφτεται πλέον ο απλός πολίτης? Έλεος(!!!) Όταν υπάρχουν κουλούρηδες που εκδηλώνουν τέτοια προβατική συμπεριφορά που συγκαλύπτεται, τι μένει για τους κάθε λογής παράνομους? Να απαντούν με τα όπλα? Ναι κύριοι δυστυχώς εκεί οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια.
-Σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, ο Κίμωνας Κουλούρης θα είχε συλληφθεί και θα είχε οδηγηθεί στη φυλακή. Ακόμη χειρότερα σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα θα είχαν πυροβολήσει αυτόν και το όχημά του, από τη στιγμή που επιχείρησε να διαφύγει του μπλόκου της αστυνομίας, όταν μάλιστα προηγουμένως είχε τραυματίσει αστυνομικό κατά τη στιγμή του ελέγχου. Το γεγονός και μόνο ότι ο αστυνομικός διοικητής του τμήματος Τροχαίας Καισαριανής στο οποίο οδηγήθηκε ο Κ. Κουλούρης και οι ιεραρχικά αρμόδιοι και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκαναν τα «στραβά μάτια», καταδεικνύουν την κατάντια και την παρακμή, αλλά και επιβεβαιώνουν την εντύπωση πως οι πολιτικοί, πρώην και νυν, ζουν σε καθεστώς ατιμωρησίας. 
-Είναι πολύ φυσικό υπ' αυτές τις συνθήκες ο κάθε Κίμωνας Κουλούρης να αισθάνεται ασφαλής όταν παρανομεί και αλαζονικά αυτάρκης όταν παραβιάζει κάθε κώδικα κοινωνικής συμπεριφοράς. Ας το σκεφτούν οι κ.κ… οι οποίοι συμμετέχουν στην κυβέρνηση και οι οποίοι προτίθενται κατά τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού να εγγυηθούν την ευνομία και την ισονομία σε αυτήν τη χώρα. Η υπόθεση Κουλούρη επί της ουσίας δεν διαφέρει καθόλου από την υπόθεση Τσοχατζόπουλου ή από την υπόθεση της προστασίας όλων εκείνων που συμμετέχουν στα παράνομα καρτέλ που λυμαίνονται τη χώρα. Ο κ. Κουλούρης είναι απλώς στην κορυφή του παγόβουνου και ο έσχατος των αρλεκίνων οι οποίοι εκθέτουν καθημερινά την πολιτική ζωή του τόπου και την Ελλάδα μας. -Κύριοι αρμόδιοι και υπεύθυνοι, αντί της συγκάλυψης σε φαινόμενα Κουλύρη περιμένουμε έμπρακτη απάντηση για όλα όσα σας τέθηκαν κι όχι τα αίσχη που βιώσαμε. 
-Ο Υπουργός και οι κ.κ της Φυσικής ηγεσίας, είναι απόλυτα εκτεθειμένοι κι ας χαίρονται τον δικό τους Κίμωνα Κουλούρη.

Αυγουστίνος Δημήτρης

1 σχόλια: